Kleine actie, (levens)groot verschil FBNR Swoosh

Steun het FBNR vandaag en maak direct een verschil in het leven van Rotterdammers in nood. Word donateur of zakelijk partner en help ons een veilige haven te bieden aan hen die het dringend nodig hebben. Uw bijdrage, groot of klein, zorgt voor een hoopvolle toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw steun ons helpt koers te zetten naar een betere stad.

Direct doneren

Om ons werk te kunnen doen, hebben we uw hulp dringend nodig. Uw donatie zorgt ervoor dat een kind eindelijk in een eigen bed kan slapen en beter kan presteren op school. Het betekent dat een man van zijn kiespijn verlost wordt en weer naar zijn werk kan, dat een jongere in een jeugdinstelling zijn opleiding kan afmaken, dat een gezin weer een koelkast heeft, dat een ouder echtpaar in een warm huis blijft wonen, en dat een gezin met vier kinderen weer kan wassen dankzij een nieuwe wasmachine.

Wilt u FBNR steunen als donateur?

Dat kan door middel van een eenmalige of periodieke financiële bijdrage aan FBNR. Doneren doet u eenvoudig op deze pagina. We kunnen ook een overeenkomst opstellen voor een periodieke gift volgens het modelformulier van de Belastingdienst. Dankzij de ANBI-status van FBNR zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. Voor de voorwaarden, zie www.belastingdienst.nl.

Met uw steun helpen we Rotterdammers in acute nood en bieden we hen een hoopvolle toekomst. Uw hulp is van onschatbare waarde en kan het verschil maken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet samen met ons de koers uit naar een betere toekomst.

Direct doneren

Zakelijk doneren

Veel Rotterdamse bedrijven hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Nu is het moment om als bedrijf een verschil te maken voor de stad en haar inwoners in nood. Door het FBNR te steunen, biedt u een veilige haven aan degenen die dringend hulp nodig hebben. Uw steun kan eenmalig of periodiek zijn, en zelfs in natura bijdragen is mogelijk. Als dank krijgt uw organisatie een prominente vermelding op onze website en in onze jaarpublicaties, ontvangt u onze nieuwsbrieven en wordt u uitgenodigd voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst.

Laat deze kans niet voorbijgaan om bij te dragen aan een betere toekomst voor Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw steun een verschil kan maken. Samen kunnen we de koers uitzetten naar een hoopvolle toekomst voor iedereen. Uw hulp is dringend nodig.

Zakelijk doneren
FBNR logo background texture

Urgente financiële probleemsituaties van Rotterdammers

Wij richten ons op het oplossen van probleemsituaties waar de beschikbaarheid van basisbehoeften in het geding is. Wij geven nooit structurele financiële ondersteuning.

Help mee
Wonen
Witgoed
Vervoer
Tandars
Kleding
Brillen
AVR_logo_RGB_500px

AVR

AVR Afvalverwerking B.V. steunt FBNR met een financiële bijdrage binnen het PERFECT DAY programma.

GASSAN - Watches Jewellery CMYK Zwart

Gassan

Heeft tijdens de opening van de Gassan Boutique Rotterdam een bedrag gedoneerd aan FBNR.

Susanbijl

Susan Bijl

Susan Bijl stelt tassen beschikbaar aan onze hulpvragers én een deel van de winst wordt gedoneerd aan FBNR.

Multical logo tekst blauw2

Multical

Multical steunt FBNR jaarlijks met een donatie.

Rotterdam-Engineering-Logo-Zwart-Kleur

Rotterdam Engineering

Rotterdam Engineering steunt FBNR jaarlijks met een donatie.

SERIS_security

Seris Security

Steunt FBNR met een jaarlijkse gift in het kader van hun MVO-beleid.

logo gemeente rotterdam

Gemeente Rotterdam

Medewerkers van gemeente Rotterdam doneerden hun kerstgeschenk aan FBNR. Daarnaast maakt gemeente Rotterdam het Tanden & kiezenfonds en het Duurzaam Witgoedfonds mogelijk.

Coolblue_Logo.svg

Coolblue

Coolblue steunt ons door koelkasten, wasmachines en fornuizen tegen gereduceerde prijzen te leveren.

logo hogeschool rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Studenten van de Hogeschool Rotterdam – opleiding communicatie en eventmanagement – organiseren jaarlijks een fundraising event voor FBNR.

R4R

Rotterdammers4Rotterdammers

R4R organiseert de jaarlijkse ondernemerslunch voor FBNR. Tijdens deze lunch worden 10 casussen ‘geveild’ die geadopteerd worden door ondernemers.

Logo_RGB_Maandag_Groen

Maandag Interim Professionals

Maandag Interim Professionals steunt FBNR jaarlijks met een donatie.

logo-stichting-anders-rotterdam

Rotterdamse Tandartsdagen

Stichting ANDERS Rotterdam en de Rotterdamse Tandartsvereniging organiseren jaarlijks de Rotterdamse Tandartsendag.  Fonds Bijzondere Noden Rotterdam financiert de vervolgbehandelingen.

Rotterdam mooier maken

Rotterdam gala

FBNR was in 2023 en 2024 het goede doel van Hét Rotterdam Gala. Hét Rotterdam Gala wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Rotterdam Mooier maken.

rubaflex-vierkant-1-500x500

Rubaflex Rubber & Plastics B.V.

Rubaflex steunt FBNR jaarlijks met een donatie.

logo_electro

Electrostore Rotterdam

steunt ons door koelkasten, wasmachines en fornuizen tegen gereduceerde prijzen
te leveren.

BCW-01d

Beindorff

heeft een eenmalige donatie gedaan.

Veerkracht

Shalinie, een 22-jarige alleenstaande moeder, had een goed leven. Ze volgde een MBO-opleiding en woonde met haar driejarige dochtertje in het Nieuwe Westen. Enkele maanden geleden kreeg ze echter een heftig ongeluk waardoor ze een dwarslaesie opliep.

Door het lange revalidatietraject raakte Shalinie haar huis kwijt en moest ze stoppen met haar opleiding. Maar Shalinie is veerkrachtig. Ze leert goed om te gaan met haar rolstoel, volgt therapie en krijgt met medische urgentie een aangepast huis waar ze in mei in mag trekken.

De gemeente verstrekt Bijzondere Bijstand voor de vloer en stoffering, maar er is nog een bijdrage nodig voor de aanschaf van een droger. Fonds Bijzondere Noden Rotterdam heeft een gift van €500,- gegeven, zodat Shalinie en haar dochtertje een goede start kunnen maken in hun nieuwe woning.