Uitnodiging FBNR Netwerkdialoog 2023

We nodigen je graag uit om 5 juni met ons mee te denken over onze prioriteiten. Het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam staat voor de uitdaging zijn beleidsplan voor de komende jaren (2023-2026) te maken. We vinden het belangrijk om dat niet alleen van achter ons eigen bureau en vanuit onze eigen ervaringen te doen, maar nadrukkelijk onze samenwerkingspartners daarbij te betrekken. Daarom willen we tijdens een inhoudelijke dialoog bijeenkomst met onze partners in gesprek gaan over de keuzes die wij in ons beleidsplan willen of moeten maken. Verwacht een afwisselend actief programma met alle ruimte om jouw stem te laten horen.

Scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Datum en Locatie

Datum:
5 juni 2023

Locatie:
Schielandhuis
Korte Hoogstraat 31
Rotterdam (Kralingenzaal)

Globaal programma

12:30      Ontvangst/inloop
13:00      WELKOM door de voorzitter van Fonds Bijzondere Noden Rotterdam en presentatie hoofdlijnen ontwikkelingen FBNR (trends in noodhulp)
13:20      Onderlinge kennismaking aanwezigen
13:30      Eerste ronde: plenaire standpuntbepaling aan de hand van stellingen
14:30      PAUZE
15:00      Tweede ronde: verdiepende dialoog in kleinere groepen aan de hand van noodhulpvragen die aan FBNR voorgelegd worden
16:00      Derde ronde: adviezen voor FBNR
17:00      BORREL
18:00      Einde

Procesbegeleiding:
Karin Vosters

Aanmelden

Graag nodigen we jou uit om hierbij aanwezig te zijn en met ons in gesprek te gaan. Voor een goede voorbereiding weten we graag hoeveel mensen met ons komen meedenken. Zou je je met onderstaand formulier willen aanmelden?

Niet aanwezig?
Als geen gelegenheid hebt om 5 juni deel te nemen aan onze dialoog, dan horen we in reactie op dit bericht graag je hartenkreet voor FBNR via info@fbnr.nl.

Namens bestuur en team FBNR,
Nita Wissink
Directeur