Geven

Wilt u iets betekenen in het leven van mensen als er acute financiële nood is? Wilt u mensen die het financieel moeilijk hebben perspectief bieden op verbetering van hun situatie? Steun dan het FBNR. Uw bijdrage komt voor de volle 100% ten goede aan de mensen die ondersteuning nodig hebben. FBNR geeft daarmee Rotterdammers in acute nood de moed om weer verder te kunnen.

U kunt het FBNR op verschillende manieren ondersteunen:

Doneer direct

Om ons werk te kunnen doen hebben we uw hulp hard nodig. Steun FBNR met een gift!

Doneer direct

Doneer via een periodieke schenking

Wilt u als particuliere donateur het FBNR wat langer steunen? Dan maken we een overeenkomst periodieke gift op, volgens het modelformulier van de belastingdienst. Dankzij de ANBI-status van het FBNR zijn giften aan het FBNR fiscaal aftrekbaar.

Zie voor de voorwaarden op www.belastingdienst.nl

Doneren als bedrijf

Veel Rotterdamse bedrijven hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Ook als bedrijf kunt u het FBNR steunen en iets terug doen voor de stad. U kunt eenmalig of periodiek een donatie doen of het FBNR mogelijk in natura steunen. Als aangesloten organisatie krijgt u in ieder geval een vermelding op onze website en in de jaarpublicaties van het FBNR, ontvangt u de nieuwsbrieven en krijgt u een uitnodiging voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van het Fonds. Neem contact op (info@fbnr.nl) om samen te onderzoeken hoe uw steun vorm kan krijgen.